.

.

CGA320 G1/2 емисии на CO2 Бутилката Бензиностанция Адаптер, CO2 Резервоар Бутилка Конектор Комплект за Хляб Чайник Попълване на Sodastream Резервоар(36 Двоен Маркуч с Клапан, С М

CGA320 G1/2 емисии на CO2 Бутилката Бензиностанция Адаптер, CO2 Резервоар Бутилка Конектор Комплект за Хляб Чайник

BGN 12.79
Продукти
Налично за поръчка

★【Прилагането на】- Адаптер за зареждане с гориво може да се използва за захранване на малки резервоари за CO2 от по-голям резервоар за съхранение на CO2, с по 2 клапана на цилиндър за включване/изключване, лесна за употреба. ★【Здрав и издръжлив】- Произведен от висококачествен метален материал, лесен за инсталиране и е трайна употреба. ★【Спецификация】- Адаптер за зареждане-това е US CGA-320(G1/2), моля, уверете се, че резервоара за CO2 са с еднакъв размер. ★【Забележка】- Ела с маркуч, използван за попълване на собствения си резервоар Sodastream на CO2. Голяма бутилка с CO2 трябва да има достатъчно налягане, ако е течен CO2 голяма бутилка, обърнете голяма бутилка с CO2, за да се издуват. ★【Удовлетворенная гаранция】- Ние даваме доживотна гаранция за връщане на парите, по някаква причина не сте напълно удовлетворени, можете да поискате замяна или пълно възстановяване.Спецификация : Състояние : 100% Чисто New Hose Материал : неръждаема стальцвет : Както е показано на снимките Дължина : 36 дюймовмодель : без сензор, с манометром (по избор)Работно налягане : 3000psi Features : Лесен за инсталиране и лесен за работа.Подходящи за резервоари за CO2 с жак.Адаптер за пълнене на цилиндрите на CO2 с маркуч, използван за попълване на собствения си резервоара Sodastream на CO2.Забележки : Ако малък напръстник бутилки са много дебели и не могат да бъдат напомпани, моля, сменете тънка бутилка гилзата, маркуч може да се издуват.Голяма бутилка с CO2 трябва да има достатъчно налягане, ако е течен CO2 голяма бутилка, обърнете голяма бутилка с CO2, за да се издуват.

Общи свойства

Condition:
100% Brand New
Hose Material:
Stainless Steel
Color:
As shown in pictures
Hose Length:
36 inch
Model:
Without Gauge, With Gauge (Optional)
Working Pressure:
3000psi
Features:
Easy to install and easy to operate. :
Fits for CO2 tanks with connector. :
CO2 cylinder refill adapter with hose, used to refill your own Sodastream tank with CO2. :
Notes:
If the small bottle thimble is very thick and cannot be inflated, please replace the thin thimble bottle, the hose will can inflate. :
The big CO2 bottle should have enough pressure, if it is liquid CO2 in the big bottle, invert the big CO2 bottle to inflate. :

Те също купуват с този продукт