.

.

Нашийник за дресура на кучета Eyeleaf с 3 безопасни режими на дресура-Електрически нашийник за лай на кучета-Акумулаторна батерия Водоустойчив strike яка IPX7 с дистанцион?

Нашийник за дресура на кучета Eyeleaf с 3 безопасни режими на дресура-Електрически нашийник за лай на кучета-Акумулаторна

BGN 12.79
Продукти
Налично за поръчка

????Не включва дистанционно управление или зарядно устройство.Той е подходящ само за дистанционното управление с едно дистанционно за управление, моля, проверете вашата поръчка ясно.Това е добавено, за две кучета. Нашийник за кучета със стандартен режим на тон(зумер), режим на вибрации и токов удар,потребителска настройка на посоката роликовой пълзяща съоръжения, бърз и лесен,както и с функция заключване.Интензивността на вибрациите и токов удар се регулира отделно от 1-99 нива и се показват отделно на дисплея, което може да гарантира,че ще намерите полезна техника за обучение на кучета. Дистанционно нашийник за дресура на кучета обхват на действие до 540 ярда(2600 фута), лесно се обучава кучето си във вашата градина,в парка или на друго място.Дистанционното управление също има двоен канал, което позволява едновременно да се обучават 2 кучета.Регулируем колан за сменящи се,е подходящ за размерите на врата от 4 до 19 инча,подходящ за всички размери кучета от 20 до 100 килограма. ????Приемник на тренировъчен яка е водоустойчива функция IPX7 (на дълбочина 1 м може да попречи на 30-минутно потапяне във вода).Нашийник за кучета е литиево-полимерна батерия, която може да се зарежда в продължение на 2 часа.Яката може да работи в продължение на една седмица при често използване на дистанционното управление може да работи в продължение на 1 месец. ????Поставете приемника на врата на кучето,ще достигне точката на контакт на кожата на кучето,трябва да изберете подходящата гума капачка.Регулиране на колан яка,за да кучето е удобно.Цвят : Оранжев.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт